Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Good Hídea! 

Creatief Denken & Teamtrainingen

Verwonder! - Be Amazed!

'Wat nu als je je ervaringen zou vergeten? Dan zouden je dagen gevuld zijn met verwondering. In de film '50 first dates' wordt een man verliefd op een vrouw (Lucy) die lijdt aan korte termijn geheugenverlies. Elke ochtend als Lucy wakker wordt, is er verwondering en gegil alom vanwege die vreemde man in haar bed!'

Is het mogelijk om al onze herinneringen en ervaringen een moment los te laten om ons onbelemmerd te kunnen verwonderen? Over de wereld om ons heen, de mensen en de dingen, het gras onder onze voeten. We kijken ernaar met nieuwe ogen, alsof het de eerste keer is. Om te zien wat we daarvoor niet zagen en te voelen wat we daarvoor niet voelden. De wereld zien met de ogen van een kind, zou dat niet mooi zijn? Onbevangen en zonder oordeel. Zonder goed of fout, mooi of lelijk. En misschien weer de vragen te kunnen stellen die wij als kind stelden.  

Bij Good Hídea noemen we dit een eye/hartopener. Een eyeopener omdat het je manier van waarnemen zal veranderen. Een hartopener omdat verwondering rechtstreeks ontstaat vanuit het hart, vanuit ons gevoel. Dat heeft alles te maken met 'in het nu leven', door onszelf een moment los te maken van onze ervaringen en verwachtingen.

Ook een eye/hartopener nodig? Heidi Janssen geeft de workshop 'Sssssht.....verwonder!' Een workshop voor iedereen die zich weer wil verwonderen! Een verrijking voor iedereen die wil werken aan een levenshouding waarin 'open staan', aandacht en nieuwe denkwijzen centraal staan.

Workshop 'Sssssht.....verwonder!'

Inhoud: Deze workshop wordt vooralsnog gegeven in combinatie met andere programma's van Good Hídea. In de nabije toekomst is 'Sssssht.... verwonder' echter ook te reserveren als op zichzelf staande workshop. Belangstelling? Bel trainer Heidi Janssen of stuur een mail naar [email protected].

Duur:                         in overleg.

Aantal deelnemers:   maximaal 14 personen.

Locatie:                     in overleg en bij voorkeur buiten de dagelijkse werkomgeving, bijvoorbeeld in Brabant: Klooster Nieuwkerk te Goirle.