Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Good Hídea! 

Creatief Denken & Teamtrainingen

Marloes Pals is een professionele creatieve trainer die met kennis en visie inhoud geeft aan trainingsprogramma’s zowel op gebied van persoonlijke als teamontwikkeling. Marloes traint naast haar freelance opdrachten werknemers van een gerenommeerd kabelbedrijf in alle aspecten op het gebied van klantbeleving en samenwerking.

Hiervoor werkte Marloes als leidinggevende voor diverse attractie -en evenementenorganisatoren. Hier heeft ze haar kijk op het menselijke kapitaal ontwikkelt en gezien dat er vaak nog veel potentieel is. Het individu en hoe deze zich beweegt binnen de organisatie triggerde waardoor Marloes zich steeds meer ging richten op opleiden en begeleiden binnen organisaties. In 2009 is ze fulltime trainer geworden een vak dat ze met veel passie beleeft omdat dan de kracht van deelnemers zichtbaar is. Iedere deelnemer heeft zijn eigen verhaal met ambities en drijfveren, dat maakt het vak interessant aldus Marloes. Ze gebruikt verschillende technieken om deelnemers in hun kracht te zetten en komt met oplossingen door bijvoorbeeld sessie creatief denken in te zetten. Daarnaast gebruikt ze het enneagram om deelnemers inzicht te geven in hun eigen type en dat van een ander. Elkaar begrijpen is cruciaal binnen een optimale samenwerking, dan ontstaat ook synergie.

Marloes zoekt ook de verschillen in samenwerking en cultuur ook in andere landen. Zo is ze tijdens de training Grensverleggend Trainen in Marrakech in contact gekomen met Heidi Janssen en heeft ze zich in Dubai en India verder verrijkt door de wereld van een andere kant te bekijken. Niets is waarheid alles is perceptie is het motto van Marloes.