Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Good Hídea! 

Creatief Denken & Teamtrainingen

Meerdaagse teamtraining in Andalusië​

Verandering van cultuur doet wonderen

Deze meerdaagse training kun je als team, maar ook als individu volgen. Ga je met een nieuw samengesteld team aan de slag? Deze trip is een verrassende manier om je teamleden met elkaar te verbinden. Samen gaan jullie op pad, dompelen jullie je onder in een andere cultuur, met een andere taal en andere gewoonten, om zo de onderlinge band te versterken. Tijdens de training komen ieders sterke punten – en valkuilen natuurlijk – op onverwachte wijze aan het licht. Het thema verwondering speelt hierbij een hoofdrol. Verwonder je over de omgeving, de mensen en de gebeurtenissen en creëer zo ruimte. Ruimte om te laten zien wie jij bent en welke waarde je hebt in het team.

Verantwoordelijkheden in het team

Een (nieuw) team op verkenning in een nieuwe stad. Ver weg van de vertrouwde omgeving, buiten jullie comfort zone, gaan jullie aan de slag met verrassende opdrachten. Uiteenlopende technieken en tools worden ingezet om jullie inzicht te geven in de individuele eigenschappen en kwaliteiten binnen het team. Wie wil welke verantwoordelijkheden op zich nemen? En was dat achteraf gezien de juiste keuze? Of heeft het proces geleid tot inzicht dat een andere rolverdeling een beter resultaat oplevert?

Vertrouwen en deelgeverschap

Wanneer je de ander iets gunt, wanneer teamleden elkaar iets gunnen, ontstaat synergie. Maar wanneer gun je de ander iets? En wanneer niet? Vertrouwen is de basis. Het werken aan onderling vertrouwen is daarom een essentieel onderdeel van deze training. Net als het begrip deelgeverschap. Dat staat voor: niet alleen nemen wat je van de ander nodig hebt, maar ook geven wat jij te bieden hebt. Goed teamwork is immers altijd tweerichtingsverkeer.

Waarnemen zonder oordelen

Wie erin slaagt open te staan voor verwondering, staat ook open voor andere perspectieven en invalshoeken en creëert zo ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Verwondering ontstaat vanuit het hart zonder oordelen. Tijdens de training stellen we het oordeel even uit….heel spannend, want een oordeel is binnen enkele seconden gevormd. Zo ook over deze training. Wat doet dat oordeel met je? En wat gebeurt er als je het oordeel nog even uitstelt? Met deze vragen gaan we, gestimuleerd door de andere omgeving, actief aan de slag.

Wonder Question Wisdom

Neem niet alles voor als vanzelfsprekend en durf vragen te stelen. Durf kwetsbaar en onwetend te zijn. Dan vergaar je inzicht en wijsheid!

Meer informatie

Wil je meer weten over deze training? Neem dan contact op met Heidi Janssen, 0645484180. Of stuur een e-mail naar [email protected]