Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Good Hídea! 

Creatief Denken & Teamtrainingen

Trainingen van Good Hídea!

8 t/m 12 juni: Een training voor persoonlijke ontwikkeling. Sta je op een kruispunt in je leven en je weet niet welke weg je moet inslaan? Wil je graag meer inzicht in wie je bent en wil je opnieuw jouw passie voor het leven ontdekken? Waar kan dat beter dan in het passievolle Andalusië!

Als mantelzorger zorg je voor anderen en heb je zelf vaak ook veel zorgen. Wat zijn je zorgen? Wat is je valkuil en wat is je kracht?

Dat een team moet samenwerken klinkt heel logisch en bijna als vanzelfsprekend. Maar werkt ieder team samen? Hoe staat het met je eigen team? Varen ze op volle kracht of op halve kracht? En welk effect heeft dit op het uiteindelijk resultaat waarvoor je als teamleider verantwoordelijk bent? De training ‘Trippen met je team’ brengt jouw team in één of meer dagen naar hogere sferen. Waar? Dat is naar eigen keuze. Van Texel tot aan Maastricht en van Noorwegen tot aan Nieuw Zeeland! 

Good Hídea begeleidt organisaties en bedrijven op verrassende wijze in het creatieve denkproces naar nieuwe of vernieuwde producten, diensten of processen. Tijdens de sessie zet trainer Heidi Janssen verschillende methodes in om mensen uit hun comfortzone te halen. Ook het creëren van draagvlak en teambuilding spelen hierbij een belangrijke rol.

Vraag om meer informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible